10 motius pels que val la pena ser esportista del Projecte FER

 
El pròxim dilluns es tanca la convocatòria de sol.licituts per a ser esportista del Projecte FER a 2015. Un projecte del qual se senten molt orgullosos de pertànyer els 74 esportistes que el conformen actualment.
 
Hem parlat amb alguns d’ells i tenen clar el perquè val la pena formar part d’un equip com el de Projecte FER.
 
1. David Casinos: Val la pena ser esportista del Projecte FER perquè m’identifique amb els valors d’este equip i perquè tinc tota la confiança d’esta gran família que forma Projecte FER per a aconseguir els meus objectius esportius i personals.
 
2. Alejandra Quereda: Val la pena ser esportista del Projecte FER perquè és un suport que t’ajuda a millorar en el nostre desenrotllament esportiu i sempre transmetent el nostre esforç diari.
 
3. Ricardo Ten: Amb el Projecte FER tens un suport d’un equip que t’ajuda a abastar les teues metes.
 
4. Isaac Botella: Ser esportista del Projecte FER te permet  l’orgull de representar la Comunitat Valenciana en un projecte com este.
 
5. Maurice Eckhard: Val la pena ser esportista del Projecte FER perquè sents que tens un suport d’un equip al teu costat.
 
6. Tamara Gómez: És un orgull que Projecte FER t’ajude i reconega el teu treball.
 
7. Raúl Martinez: És un projecte que t’ajuda a impulsar a tots els esports per igual. Et dona suport fins els moments més complicats com són les lesions. Formem entre tots un equip d’esportistes ambs els mateixos valors i objectius.
 
8. Eusebio Cáceres: És un Projecte que ajuda i motiva els esportistes valencians perquè lluiten i aconseguisquen els seus somnis.
 
9. Jhonatan Saavedra: Val la pena ser esportista FER perquè et mostren un suport molt important cada dia i ens motiven perquè perseguim les nostres metes.
 
10. Rafa Andarias: Projecte FER és la ferramenta que et dona el pas a uns Jocs.