Silvia Navarro: “Tenemos un grupo complicado pero vamos a luchar hasta el final para lograr el pase”

Silvia Navarro està vivint els seus segons Jocs Olímpics amb moltes ganes i amb la il·lusió d’aconseguir alguna cosa gran. Les sensacions després dels partits davant Montenegro i Noruega són molt bones ja que en els dos enfrontaments ‘Les Guerreres’ han donat la cara i han lluitat fins al final.

Han demostrat un alt nivell, el qual les convida a l’optimisme i fa que l’afició espanyola comence a il·lusionar-se. Tanmateix, la portera valenciana prefereix anar pas a pas.

“ Som conscients de l’exigència; així i tot anem a lluitar fins a l’últim dia per aconseguir la classificació ”

“Estem tranquil·les i amb els peus a terra. Tenim un grup complicat i som conscients de l’exigència; així i tot anem a lluitar fins a l’últim dia per aconseguir la classificació. Si fem les coses a poc a poc poden arribar els èxits”, admet Silvia Navarro.

La primera oportunitat per abastar-ho la tenen hui a partir de les 14:30 davant un rival de màxima exigència, com és Brasil. De moment, la selecció carioca ha sigut capaç de guanyar a Noruega i Rumania.

“Hem fet dos bons partits i hem de continuar en la mateixa línia. Ara estem en una carrera de fons en la qual cal cuidar els xicotets detalls. El partit de hui el guanyarà l’equip que més lluite i estiga més atent fins al final. Som conscients que hem de defendre amb seguretat i quan ataquem fer-ho amb paciència i de forma ordenada”, conclou l’esportista FER.