16 esportistes desvelen el perquè per a ells és important formar part del Projecte FER

Hui es tanca la convocatòria del Projecte FER 2016. Entre totes les sol.licituds presentades fins a esta vesprada eixiran els integrants de l’equip de 2016. Un edició molt especial, ja que molts d’ells representaran al Projecte FER als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio 2016. 

El que suposa tot un orgull per als nostres esportistes. Tots ells tenen un gran sentiment de pertinença al Projecte FER. I mostra d’açò són estos 16 esportistes que hui han volgut compartir amb tots els motius pels quals per a ells té sentit ser esportista FER.

1. David Casinos: Ser esportista FER engloba molts valors. Sense ells no es pot abastar cap meta. Projecte FER representa estos valors, és el lloc on vull estar per a viure-los i abastar-los.

2. Estefania Juan: Projecte FER em permet dedicar el 100% del meu temps a l’esport.

3. Alejandra Quereda: Als esportistes que formem part del Projecte FER ens unix una força comú i al mateix temps ens eduquen en valors importants.

4. Maurice Eckhard: Per a mi és important ser esportista FER pel suport que ens donem com a equip.

5. Laura Gómez:Ser esportista FER és estar i jugar en equip.

6. David Levecq: Per a mi ser esportista FER és un orgull. Em permet ser banderer del valors que representa l’esport de la nostra comunitat.

7. Rafa Andarias: Ser esportista FER és especial perquè em permet compartir experiències amb els millors esportistes valencians.

8. Fátima Diame: M’agrada ser esportista FER pels valors que difon este equip. I per la motivació incondicional que ens dona.

9. Roberto Sánchez: Projecte FER ens valora com a esportistes, però també com a persones.

10. Sebastián Mora: Ser esportista del Projecte FER és important per a mi. Sempre estan al teu costat tant en la victòria com en la derrota.

11. Lara González: És un orgull formar part del Projecte FER i representar a la teua comunitat tant a nivell nacional com internacional.

12. Raúl Martínez: Pertànyer al Projecte FER és compartir valors.

13. César Sempere: Projecte FER valora el teu treball d’una manera que ningú ho fa.

14. Pablo Torrijos: Projecte FER et permet apropar-te a la societat i mostra-li els valors que aporta l’esport.

15. Anna Sanchis: Ha significat un suport vital que m’ha ajudat a centrar-me en la meua carrera esportiva i m’ha ajudat a estar al màxim nivell per a abastar el meu somni d’estar al Jocs Olímpics.

16. Néstor Abad: M’agrada formar part d’un projecte que ajuda a fer més gran l’esport minoritari.