5 Aventurers del Projecte FER

1. Tamara Gómez: Austràlia, Nova Zelanda, Sudàfrica, Xina, Japó… Esta és l’aventura que està protagonitzant la triatleta ilicitana amb l’objectiu d’acumular punts entre Sèries Mundials i Copes del Món per al ranquing olímpic.

2.  Sara Sorribes: Si alguna cosa caracteritza el dia a dia dels tenistes, és el seu tràfec i permanents viatjes de torneig en torneig. Durant 2015, la tennista FER ja ha estat en Acapulc, Rio de Janeiro, Carolina del Sur o Bogotà. I el que li resta.

3. Laura Gómez: El seu somni de participar en uns Jocs, els de Rio 2016, requereix un gran esforç i estar present en la major part de proves possibles. Entre Grands Slams, Grands Prix i Copes del Món, Laura visitarà enguany Marroc, Geòrgia, Croàcia o Azerbayan. ..

4. Irene Garí: Una de les incorporacions del Projecte FER 2015 és esta jugadora de bàsquet naixcuda a Oliva, però resident en els Estats Units, en concret en l’estat de Texas. Les grans distàncies entre partit i partit forment part de la seua rutina diaria.

5.Paula Soria:  La jugadora de vòlei platja naixcuda en Oriola també perseguix el seu objectiu d’estar a Rio. Per això, realitza nombroses concentracions. Una de les destinacions habituals és la Xina.