7 esportistes FER donen els seus motius pels quals s’ha de presentar la candidatura per a ser esportista FER en 2017

El 15 de desembre es tanca la convocatòria del Projecte FER per a l’edició del 2017. Ser esportista FER suposa una gran oportunitat i per això alguns integrants de 2016 donen alguns motius pels quals és important formar part de l’equip FER.

  1. Ariadna Edo, medallista de bronze als Jocs Paralímpics de Rio 2016: Projecte FER ajuda molt a donar difusió als esportistes i a més ho fa per igual amb esportistes olímpics i paralímpics. És un gran exemple d’integració i a més les beques ens donen l’oportunitat de millorar les nostres condicions d’entrenament.
  2. Alejandra Quereda, subcampiona olímpica de gimnàstica rítmica a Rio 2016: Els que formen part del Projecte FER compartim valors i experiències que ens serveixen per a créixer no sols com a esportistes, sinó també com a persones.
  3. Daniel Andújar, atleta olímpic a Rio 2016: Si estàs al Projecte FER significa que eres un dels millors esportistes de la Comunitat Valenciana, per tant anime a tots a presentar la seua candidatura per a unir-se amb nosaltres a l’equip FER.
  4. Jorge Ureña. Decatleta del Platges de Castelló: Ser esportista FER és poder formar part d’una gran família d’esportistes valencians que lluiten pels seus somnis i a més la beca del Projecte FER t’ajuda a millorar cada dia com a esportista.
  5. Silvia Navarro, portera d’handbol i olímpica a Londres 2012 i Rio 2016. Per a qualsevol esportista seria un privilegi unir-se a esta gran família per tot el suport que es realitza amb els esportistes que formen part del Projecte FER.
  6. Estefanía Juan, haltera de la categoria élit: El Projecte FER ens dóna l’oportunitat de dedicar-nos al 100% al nostre esport.
  7. Héctor Cabrera, atleta paralímpic en Rio 2016: Al Projecte FER trobes valors humans que t’ajuden a créixer en el teu esport.