7 esportistes FER i els seus motius pels quals van a FER història a Rio 2016

Són molts els esportistes FER que han estat quatre anys somiant, treballant i pensant en Rio. La gran cita està molt prop. Alguns s’aferren a les últimes competicions amb l’objectiu de pujar-se’n a l’últim tren que els pot portar a Brasil i els que ja tenen el bitllet en les seues mans continuen treballant molt dur amb el repte de poder fer història este estiu. I motius no lis resten.

1. Les gimnastes Alejandra Quereda i Elena López són conscients del gran moment que està vivint la gimnàstica rítmica espanyola. L’equip nacional ,com comenta la seua capitana, està preparat per a fer història perquè després de molts anys podrà lluitar per una medalla olímpica.

2. Sugoi Uriarte es va quedar prop del podi als seus últims Jocs Olímpics i este estiu no vol errar. El Judoka vol fer història a Rio perquè ha de complir una promesa. “Vaig prometre a la meua mare que aconseguiria una medalla olímpica i vaig a donar-ho tot per a fer-ho”

3. Iván Pastor viurà la seua quarta participació olímpica i assegura que vol fer història guanyant una medalla. Si ho aconseguix serà el primer windsurfista espanyol masculí en aconseguir-ho.

4. David Casinos en canvi assegura que vol fer història perquè els de Rio van a ser els primers Jocs Olímpics i Paralímpics abanderats pel Projecte FER. “Ens anem a sentir arropats més que mai”.

5. Ricardo Ten viurà a Rio els seus quints Jocs Paralímpics i, com en els anteriors, vol fer història i penjar-se una medalla.

6. L’equip d’handbol femení ,del qual formen part Silvia Navarro i Lara González, estan convençudes que poden fer història a Rio. La jugadora alacantina assegura que són un equip de guerreres que porta molt de temps somniant Rio i están preparades per a continuar fent història.

7. Héctor Cabrera apunta a Rio amb el repte de fer història. L’atleta FER està convençut que pot aconseguir tot el que es propose. Per això, a Rio anirà a pel màxim.