“A FER Punyetes 2020”: entre rialles, competició i guardons

Ahir, 29 de desembre, va tindre lloc en la seu d’EDEM Marina de Empresas el tradicional acte de Nadal del Projecte FER. Amb el lema “A FER Punyetes 2020”, l’esdeveniment va permetre reconéixer alguns dels esportistes valencians durant este any tan complicat, en el qual han hagut de superar tot tipus d’adversitats i bregar contra una pandèmia mundial que ha provocat que molts a penes han pogut competir.

La nota divertida la van posar Fran Osete, jugador de rugbi, i Gloria Caballero, tiradora olímpica. Els dos van reptar el públic a convertir-se en la persona “que més sap del Projecte FER” i d’altres esdeveniments esportius organitzats per la Fundació Trinidad Alfonso, com és la Marató i la Mitja Marató de València. El quiz va oferir moments per a picar-se i riure a mesura que anaven revelant-se les tandes de preguntes. La classificació va acabar molt estreta entre Elena Tejedor, Moisés Rodríguez (periodista de Las Provincias) i Jordi Gosálvez (periodista d’Onda Cero). La directora de la Fundació va demostrar, com no podia ser d’una altra manera, que és la que més sap dels esportistes FER.

Moisés Rodríguez va pujar a l’escenari per a recollir el guardó reservat a la premsa durant el 2020. El periodista de Las Provincias va manifestar que se sentia orgullós del premi i va ressaltar la quantitat d’esdeveniments esportius, èxits i rècords que ha obtingut la Comunitat Valenciana a pesar de la crisi sanitària.

Finalment, i amb més incertesa que mai, es va dur a terme la votació al millor esportista FER 2020, trofeu que va ser per al nadador paralímpic Sergio Martos. L’esportista va pujar a recollir-lo de mans d’Elena Tejedor amb un somriure d’orella a orella: “Molt feliç per emportar-me este premi, moltíssimes gràcies a tots els que m’han votat, m’ha fet molta il·lusió”, va finalitzar el jove nadador valencià.