Agenda dels esportistes FER (28-30 d’agost)

El hoquei herba, futbol paralímpic i el ciclisme centren l’activitat esportiva en l’últim cap de setmana d’agost. Un dels plats forts el porta la jugadora Lola Riera que després de certificar la classificació per a les semifinals de l’Europeu intentarà donar la sorpresa hui i guanyar a l’anfitriona, Anglaterra, una victòria que apart de classificar-les per a la final, lis aproparia al seu gran objectiu d’abastar la classificació olímpica que obté la selecció guanyadora d’este campionat.

Al mateix escenari on s’està disputant l’Europeu de hoquei herba també estan competint els xics de la selecció masculina de futbol paralímpic, amb la presència destacada de l’esportista FER José Luis Giera, i l’objectiu d’alçar-se amb el títol. Però abans hauran de desfer-se esta vesprada de Turquia per així poder estar en la gran final i lluitar per abastar el seu octau títol europeu.

Mentre açò succeix en la pista de Galapagar diversos ciclistes FER estaran competint al Campionat d’Espanya. De moment, Mikel Montoro i Sandra Alonso ja s’han penjat el bronze en puntuació i persecució individual junior i l’or en velocitat per equips i puntuació individual junior. El mateix ha fet la ciclista Isabel Ferreres en velocitat individual, on s’ha proclamat Campiona d’Espanya. Encara així lis resten diverses proves per a disputar com als seus companys Isabel Ferreres, Cristina Martínez, Empar Fèlix i el ciclista FER més veterà com Sebastià Mora que aspira al podi en les proves de persecució, Scratch i puntuació.

A banda d´estes grans cites l’agenda FER d’este cap de setmana també ens apropa l’inici de la temporada de handbol per a Silvia Navarro amb la supercopa femenina i la tercera prova del Circuit Iberdrola de vela paralímpica que es disputa a Cadis i on estarà present el regatista Rafa Andarias.