Agenda dels esportistes FER (7-9 d’agost)

L’esport no tanca per vacances. Tampoc el Projecte FER. Encara que l’agenda s’aprima per raons estivals, es manté una certa activitat. I el segon cap de setmana d’agost es presenta amb algunes cites molt interessants. Per exemple, l’atletisme. A dos setmanes justes per a la celebració del Campionat del Món a l’aire lliure en Pekín, molts atletes afronten este cap de setmana l’última oportunitat d’aconseguir les mínimes per a poder competir en la capital xinesa. És el cas de les esportistes FER Mar Jover i Conxa Montaner. Després del duel mantingut en el Nacional de Castelló fa pocs dies, saldat a favor de Mar, les dos atletes participen este dissabte en un control organitzat per la Federació Espanyola en Sierra Nevada. L’objectiu és abastar els cars i màgics 6,70 exigits per a estar en la llargada femenina del Mundial. En esta mateixa reunió, el triplista Pablo Torrijos farà una última prova abans de viatjar a Xina.

A més, Roberto Sánchez Mantecón i Paula Soria disputaran sengles competicions fora de Espanya. Després de ser tretzé en el Campionat d’Europa junior de triatló fa un mes, Roberto es desplaça fins Hongria per a prendre parte en una Copa del Món que es desenrotlla baix la modalitat d’sprint. En principi, competirà en les semifinals de dissabte. I si es classifica, disputarà la final de diumenge. Mentrestant, després del seu pas per l’Europeo absolut celebrat en Austria, on va arribar fins els setzens de final, Paula Soria es troba a Suïssa per tal d’afrontar el Masters Biel, prova del circuit europeu de volei platja.

L’agenda es completa amb una doble cita en el món del ciclismo. D’una banda, Cristina Martínez Bonafé és una de les integrants de la selección femenina que participarà en el Campionat d’Europa en ruta sub 23 en Estònia. Després de ser vint-i-cinquena en l’Europeu junior de 2014, Cristina debuta enguany en la categoria sub 23. Sense descatar res, la seua missió inicial es ajudar a la, en teoría, coomponent més forma del combinat nacional, Sheila Gutiérrez. Per últim, el jove Mikel Montoro pren part este diumenge en Valladolid en la segona de les 5 proves que conformen la Copa d’Espanya junior de ciclisme en línea. En l’anterior, celebrada fa tres mesos a Madrid, l’esportista FER va aconseguir una notable dihuitena posición. Abans, este divendres, finalitzarà la seua participació en la Volta a Navarra.

Per últim, Paula Lissorgues comença este diumenge en Holanda la disputa del Campionat del Món de vela sub 18 classe làser 4.7 (modalitat no olímpica). Fa apenas dos setmanes, la regatista alacantina era setena en l’Europeu de esta mateixa especialitat.