Agenda dels esportiste FER (del 1 al 3 de juliol)

Una xicoteta treva. El primer cap de setmana de juliol es presenta amb un equipatge més lleuger del que és habitual. Un parènteri passatger a l’espera que les següents dates tornen a oferir l’habitual efervescència competitiva. Precissament, després d’un xicotet respir d’uns dies, la jugadora de vòlei platja Liliana Fernández ha représ el seu particular compte enrrere cap als Jocs de Rio. L’esportista alacantina es troba disputant el prestigiós torneig del Major Porec croat, l’avantpenúltima cita abans de comparéixer en l’arena olímpica de Brasil.

Respecte a l’atletisme, Eusebio Cáceres i Pablo Torrijos disposen este cap de setmana de la penúltima oportunitat d’aconseguir la marca que els classifique per als Jocs de Rio. Eusebio, en llargada, i Pablo, en triple, buscaran els seus salts olímpics durant un control que tindrà lloc en Sierra Nevada. Encara en clau atlètica, després dels sub 23 i els juvenils, este cap de setmana és el torn dels junior, que disputen en Castelló el seu Campionat d’Espanya a l’aire lliure. Un total de 6 esportistes del Projecte FER competiran en les pistes de l’estadi Gaetà Huguet i buscaran proclamar-se campions nacionals. Són els següents: Nuria García Arcos, en triple; Carmen Ramos Vellón, en javelina i llargada; Andrea Verdú en els 200m; Eugenio Teodoro, en salt d’altura; Thierno Amadou, en llargada; i Víctor Pastor, en decatlón

A més, l’esgrima nacional viu este cap de setmana la seua gran festa de l’any 2016 amb la disputa del Campionat d’Espanya absolut en Valladolid. El Projecte FER estarà representat per dos tiradors. En la competició masculina, Manu Bargues prendrà part en la modalitat d’espasa. L’esportista valencià, que ve de ser un dels quatre components de la selecció espanyola en l’Europeu absolut, es planteja, si més no, l’objectiu d’arribar fins els quarts de final. Mentrestant, en fémines, Diana Victoria Mondéjar és una de les principals favorites per a ser campiona d’Espanya absoluta en la disciplina de floret.