Agenda dels esportistes FER (14-15 de desembre)

LIDÓN MUÑOZ, SANDRA PALLARÉS I SUSANA TACHÓN: Les tres nadadores van a participar este cap de setmana en el Campionat d’Espanya absolut d’hivern en piscina de 25 metres. La castellonenca Lidón Muñoz del Campo intentarà millorar els resultats obtinguts fins la data en 2014 (sengles quartes places en el Campionat d’Espanya Absolut Open Primavera, i una tercera posición en els 50 metres esquena en el Campionat d’Espanya absolut d’estiu). Mentre, Sandra Pallarés aspira a confirmar les excel.lents sensacions mostrades en el Campionat Nacional Junior, on va obtindre la victoria en els 200 estils i va aconseguir ser segona en altres 3 proves. Per últim, Susana Tachón lluitarà per millorar els registres abastats durant este 2014 en el Campionat d’Espanya Junior d’estiu, competició en la qual sols va poder assolir sengles terceres places.
 
ROSA FERRER: La jove judoka valenciana competix este cap de setmana en una nova prova de la Copa d’Espanya, prevista a Pamplona. Recordem que, de moment, els resultats de Rosa enguany han sigut un segon lloc en el Campionat d’Espanya cadete i altra segona plaça en el European Cup cadet celebrat a Coimbra, Portugal.

RUBÉN PADILLA: El remer alacantí, que porta concentrat a Sevilla des del passat 5 de desembre amb la selecció nacional, disputa l’Obert Internacional d’Andalusia en la capital sevillana, un bon test per a l’esportista FER, que enguany ha sigut desé en el Campionat d’Europa de Belgrad i dihuité en el Mundial d’Amsterdam.

LOLA RIERA: La nostra destacada jugadora d’hoquei herba afronta este cap de setmana una nova jornada de la lliga femenina. Després de dos eixides consecutives, l’equip de Lola Riera, el SPV Complutense de Madrid, rep el Real SociedadTenis La Magdalena de Santander en la capital d’Espanya.

Per últim, els nadadors adaptats RICARDO TEN I MARTA EXPÓSITO participaran este dissabte en un Torneig de Nadal en la localitat castellonenca d’Onda.