Agenda dels esportistes FER (17-18 de gener)

Ciclisme en pista, natació adaptada, judo, atletisme… El projecte FER oferix una ampla varietat d’esports i competicions durant este cap de semana. La cita més important es localitza a Cali, Colòmbia, seu d’una nova prova de la Copa del Món de ciclismo en pista i en la qual participarà el castellonenc Sebastià Mora. L’esportista FER sols prendrà part en l’especialitat de persecució per equips i es marca com a objectiu aconseguir una de les 8 primeres places junt als seus companys de la selección nacional.
 
“Hem de millorar la quinzena posició obtinguda en esta mateixa modalitat en la prova de la Copa del Món d’Anglaterra del passat mes de desembre. Allò ens va saber a poc”, admet Sebastià Mora, per a qui els principals rivals del combinat espanyol són França, Alemanya i Holanda.

Mentretant, el nadador adaptat Ricardo Ten afronta este cap de setmana la seua primera competició important  en 2015. Ricardo nadarà en l’Open de Tenerife amb l’objectiu d’aconseguir la mínima exigida per a participar en el Mundial del proper estiu a Glasgow.

“Encara que tinc en el calendari més oportunitats, la meua aspiració es abastar quan abans millor la mínima per al Campionat del Món. M’agradaria arribar al Campionat Internacional de Glasgow, previst per a març, amb els deures fets i prendre’m eixa prova com una mena d’assaig de cara al Mundial”, comenta l’esportista FER. Altres dos nadadors adaptats, David Levecq i José Antonio Marí, competirán en el Campionat Absolut de Catalunya.
 
També durant este cap de setmana, entren en acció en este nou any dos de las grans revelacions del FER en 2014, las taekwondistas Blanca Palmer i Tamara Miquel. Les 2 disputen  l’Open de Saragossa, un interessant test abans d’afrontar el Campionat d’Espanya junior el pròxim mes de febrer.

En atletisme, este dissabte se celebra el Campionat Autonòmic de clubes en pista coberta, amb la presència d’atletes FER com Héctor Cabrera, Nuria García, Carlos Sánchez i Marcos Ruiz. Per a diumenge, també en atletisme, queda un control federatiu per a Conxa Montaner, Alejandro Kedar i Ana Garijo. A més, el paratriatleta de Gandia, Modesto Pascual participa diumenge en la prestigiosa Mitja Marató de Santa Pola.

Per últim, diversos esportistes FER continuen amb les seues respectives concentracions d’hivern: el remer Rubén Padilla, i els triatletes Roberto Sánchez i Jesús Gomar en Sierra Nevada, i el saltador de triple Pablo Torrijos, en Roma.