Agenda dels esportistes FER (31 de gener-01 de febrero)

L’atletisme i el ciclisme en pista són els grans arguments per a este cap de setmana de transició entre els mesos de gener i febrer. Un dels valors FER més segurs és Maurice Eckhard, qui viatja fins la ciutat anglesa de Newport per a participar en la Copa d’Europa de ciclisme adaptat en pista. Sense descartar la lluita per les primeres posicions en les diferents proves en les que competixca, l’objectiu de Maurice es afinar la seua posada a punt de cara a la gran cita de finals de març, el Campionat del Món de ciclisme adaptat en Holanda.
 
D’altra banda, l’atletisme ens oferix la primera cita important de l’any amb la celebració de la Copa del Rei i de la Reina en San Sebastià. A poc més d’un mes per a la disputa del Campionat d’Europa en pista coberta, els atletes busquen la consecució de les mínimes exigides per a estar presents en Praga, escenari del certamen continental. Tres són els esportistes FER que van a competir este cap de setmana en el Velòdrom donostiarra de Anoeta: Pablo Torrijos, Daniel Andújar i Conxa Montaner.

Pablo Torrijos és el gran favorit en la modalitat de triple salt. Recentment arribat de la concentració mantinguda a Roma, tot el que no siga una victòria representaría una gran sorpresa. Més complicat ho tindrà en els 800 metres l’alacantí Daniel Andújar, que s’enfrontarà a  rivals d’alt nivell, fonamentalment Manuel Olmedo. Per últim, máxima expectació davant la reaparició de Conxa Montaner. Després d’un 2014 quasi en blanc, l’atleta de L’Eliana torna amb il.lusions renovades i disposada a recuperar el seu domini en el salt de llargada femení.

Encara en atletisme, el velòdrom Luis Puig acollirà el Campionat Autonòmic en categoria promesa. Cal destacar la participació en heptalon de Carlos Sánchez Juan, que ve amb bones sensacions després de la seua brillant actuació en la Trobada Internacional de proves combinades del passat cap de setmana a França, i en llançament de pes d’Héctor Cabrera.

Per últim, la tennista Sara Sorribes tanca la seua gira pels Estats Units i es troba participant en el torneig 25000 Sunrise, en Miami, on encara es manté en el quadre i s’ha plantat en els huitens de final. A més, en judo, Rosa Ferrer competix en el Campionat Autonómic junior, i el ciclista en pista Sebastià Mora està disputant la Challenge de Mallorca.