Agenda dels esportistes FER per al cap de setmana

Roberto Sánchez: El triatleta de València participa este dissabte 1 de novembre a la Copa Continental de Triatló prevista a Agadir (Marruecos), prova que es desenvolupa a la modalitat d’èlit (1,5 km de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de carrera a peu). L’objectiu de Roberto Sánchez serà millorar l’actuació de l’última Copa Continental disputada fa unes setmanes a Madrid, on va finalitzar el 31. 

Rosa Ferrer: La judoka FER participa este dissabte a Avilés a la Copa d’Espanya en la seua modalitat de menys de 44 kg. 

Sara Sorribes: La prometedora tenista de la Vall d’Uixò es troba participant esta setmana al ITF 25000 Sharm El Sheikh a Egipte. Sara Sorribes buscarà repetir el seu major èxit individual a la categoria absoluta a 2014, la victòria al torneig d’Ostende el passat mes d’agost. 

Modesto Pascual: El Triatleta paralímpic de Callosa d’En Sarrià participarà el dia 1 al Duatló de Xest. 

Nerea Garcia: La jove atleta corre este diumenge la Volta a Peu al Cabanyal, una nova prova al circuit Divina Pastora de València. El seu objectiu es baixar dels 4:10 segons per kilòmetre. 

José Luis Giera: El jugador alacantí de futbol sala adaptat comença la concentració amb la selecciño espanyola que participarà al Mundial de Tokio del 16 al 23 de novembre. Espanya comparteix grup amb els combinats d’Argentina, Alemanya i Corea. L’objectiu és repetir la plata a l’últim campionat del Món celebrat a 2010 o el bronze dels jocs paralímpics de 2012.