Agenda de los deportistas FER en los Juegos Olímpicos

Este segon cap de setmana olímpic es presenta ple de competicions, en les quals hi ha molt per decidir per als esportistes FER. El primer a competir és l’atleta Daniel Andújar, el jove alacantí debutarà a les 15:10 en els Jocs olímpics en la prova dels 800, que buscarà l’accès a les semifinals que es disputen el diumenge.

Després de vibrar amb l’atletisme serà el torn de l’handbol femení amb la presència de Silvia Navarro i Lara González que busquen el seu tercer triomf davant Romania, un rival al qual sempre els ha costat guanyar segon reflecteix l’històric d’estadístiques.

Per la seua banda, Iván Pastor disputa durant tota la vesprada les pròximes tres regates amb l’objectiu de continuar pujant llocs en la General i així continuar en la lluita pel diploma olímpic. Un premi que es decidirà en la disputa de la Medal Race durant el diumenge.

La jornada de hui finalitzarà per als esportistes FER de matinada amb la disputa dels octaus de final de volei platja, on la dupla que tant està il·lusionant lluitarà per la classificació als quarts davant Rússia. D’aconseguir-ho superarien el resultat dels últims Jocs Olímpics de Londres 2012.

El dissabte el protagonisme estarà marcat per l’hoquei herba i Lola Riera. Després de la victòria davant Alemanya per 2-1 continuen en la lluita per passar als quarts de final, una classificació que es jugaran a vida o mort davant Corea del Nord a les 22:00 hores.