Agenda Esportistes FER (29-30 de novembre)

RUBÉN MARTINEZ:  Després de participar fa pocs dies en el Campionat Europeu per clubes en Turquía, on va arribar fins els quarts de final, el taekwondista d’Elx continua en el país otomà per a competir este cap de setmana a l’Open de Turquía. Rubén  Martínez, els millors resultats del qual en este any 2014 han sigut un subcampionat d’Espanya i una segona posició en l’Open d’Hamburg, aspira al podi, encara que reconeix que és “un repte molt complicat perquè el nivell de la meua categoría es molt alt”, apunta l’esportista FER.

JHONATAN SAAVEDRA:  El  boxejador valencià es troba a Múrcia disputant amb el Club San Cristóbal el Campionat d’Espanya per clubs, una competició que enguany s’estrena en el calendari. L’objectiu de l’esportista FER es imposar la seua condició d’actual campió d’Espanya de menys de 81 kg i adjudicar-se esta  prova. “Me considere favorit, ja que me veig superior pràcticamente tots els meus rivals”, assenyala  Jhonatan.

LOLA RIERA: La jugadora de hoquei herba afronta este diumenge una nova jornada de la liga nacional amb el seu equip, el Spv Complutense de Madrid, actual quart classificat de la competició. En esta ocasió, el conjunt de Lola Riera es desplaça a Terrassa per a enfrontar-se a l’Egara. Recordem que l’objectiu de l’esportista FER és contribuir a que el Spv Complutense “acabe la lliga regular entre els 4 primers per a disputar la Final a 4 i lluitar pel títol”.

PAULA LISSORGUES: La regatista alacantina participa este cap de setmana en l’Open Aecil, que se celebra en Múrcia.

NEREA GARCIA: Nova prova per a la fondista valenciana, el cross de Vinaròs.

A més, JOSÉ LUÍS GIERA reprén amb el seu equip d’Alacant la lliga de futbol per a cecs després d’abastar passat dilluns la medalla de bronze en el Mundial disputat a Tòquio. Per últim, la judoka LAURA GÓMEZ, que dijous aconseguia el bronze en el Gran Prix de Jeju (Corea), continua la seua gira asiàtica i la propera setmana competirà en el Next Stop Grand Slam de Japó.