Agenda FER del cap de setmana (28-30 d’octubre)

En vela, Rafael Andarias està disputant des del passat dimecres el Campionat d’Europa de vela paralímpica, modalitat 2.4mR, competició que s’està desenrotllant a València. A falta de dos jornades (la prova acaba este dissabte) el regatista alacantí ocupa la primera plaça en una classificació global integrada per 14 participants

El esgrimista Manu Bargues comença la seua nova temporada amb la presència, este divendres, a la Copa del Món absoluta que es disputa a la ciutat suïssa de Berna. A la primera jornada d’este divendres competixen més de 200 tiradors. L’objectiu de Manu Bargues és el de superar la fase prèvia i arribar a les finals de dissabte.

També este divendres s’inicia una competició nàutica. En concret, la Copa d’Espanya de la classe 420 (modalitat prèvia a l’olímpica 470, i en la qual es competix en embarcacions per parelles) a Mallorca. Conclou el dimarts dia 1. Hi participen els germans Nacho i Carlos Balaguer (competeixen junts) els germans Quique i Pablo Luján (competeixen junts) i Julia Miñana (amb una altra companya)

Finalment, el cap de setmana ens ofereix dos cites més. En taekwondo, després de proclamar campiones d’Espanya júnior el passat 15 d’octubre, Blanca Palmer i Tamara Miquel viatgen a Sèrbia per disputar un Open Internacional de categoria sènior o absoluta. En este cas, les dues competeixen en menys de 49 kg, la categoria olímpica i la natural de Tamara Miquel (la de Blanca és menys de 46 kg). Finalment, Diana Victòria Mondéjar obri la nova temporada amb la presència en el rànquing nacional d’esgrima a Madrid.