Agenda FER del cap de setmana (del 20 al 22 d’octubre)

De Berlín a Londres, passant per Zagreb. L’agenda FER viatja fins a les capitals d’Alemanya, Regne Unit i Croàcia per a prendre el pols a les competicions més destacades de les pròximes hores. Ciclisme en pista, judo i taekwondo seran les modalitats estrela i set, els esportistes FER en lliça.

Ja està en marxa el Campionat d’Europa absolut de ciclisme en pista. Des del dimecres i fins al diumenge, Berlín acull la gran cita de la temporada per a Sebastián Mora i Alejandro Martínez Chorro. Ahir va començar la competició per a este últim. El jove esportista alacantí va afrontar la velocitat per equips, disciplina en la qual es competeix per equips de tres components. El combinat espanyol va ocupar l desena plaça de 11 conjunts participants. Alejandro encara disputarà demà la modalitat d’1 quilòmetre, especialitat no olímpica i en la qual es va proclamar subcampió d’Espanya este cap de setmana passat.

La compareixença més esperada en este Campionat d’Europa absolut de ciclisme en pista arribarà durant el cap de setmana amb la presència de Sebastián Mora. El dissabte, competirà en la prova de puntuació. Ja el diumenge, el de Vila-real disputarà la seua disciplina favorita: la madison. La prova per parelles en la qual més ha destacat en les últimes grans cites (medalla d´or en els Europeus de 2015 i 2016, i bronze en el Campionat del Món del passat any) i la modalitat amb la qual espera disputar els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Una altra de les grans cites del cap de setmana és el Campionat del Món junior de judo, esdeveniment que es disputa a Zagreb. Salvador Cases (menys de 66 kg) ja ha completat el seu concurs. L’alacantí va acabar en una meritòria setena plaça. La ilicitana Victoria Serrano, per la seua banda, intentarà hui mateix millorar la seua actuació de fa un mes en l’Europeu d’Eslovènia, on va caure en la primera eliminatòria en la seua categoria (-70 kg).

Per a finalitzar, l’agenda FER es dirigeix cap al Regne Unit, on a partir de hui i fins al diumenge es celebra el Grand Prix de Londres. El penúltim Gran Premi de l’any 2017 reuneix a alguns dels millors taekwondistes del panorama internacional. Daniel Ros (+80 kg.), el divendres; Raúl Martínez (-80 kg.), el diumenge; i Blanca Palmer (-49 kg.), també el diumenge, tractaran de superar els resultats de l’anterior certamen, a Rabat, on cap d’ells va pujar al podi després de ser eliminats en els primers combats.