Agenda FER del cap de setmana (Del 17 al 19 de novembre)

En un cap de setmana en el qual la Marató València Trinidad Alfonso EDP copa la informació esportiva, el Projecte FER reivindica la seua quota de protagonisme a través de les competicions en les quals es troben immersos alguns dels seus integrants.

Hui comença a París un dels Oberts de taekwondo més prestigiosos de l’any. Cinc esportistes FER tractaran de fer un esprint cap al podi. Alba Palmer i Palmira Tatay lluitaran en categoria junior. Ambdues intentaran revalidar el seu èxit més recent, l’or conquistat en l´Open de la Comunitat Valenciana del passat mes. Tant Palmer com Tatay inicien la seua segona temporada com a juniors.

Mentrestant, en categoria absoluta, Lorena Cabel, Tamara Miquel i José Carlos Bernal correran cap a les medalles. Cabel arriba al certamen parisenc després del bronze assolit fa dues setmanes en el Campionat d’Europa junior. Mentre, Miquel i Bernal viatgen a la capital francesa amb la intenció de donar una mica de llum a les seues temporades. En el cas de l’alacantí, després de superar una lesió en un dels dits de la seua mà dreta.

També en la jornada de hui s’inicia una de les Copes del Món absoluta de categoria A de esgrima. A Itàlia, Manu Bargues tractarà d’aconseguir un objectiu que se li resisteix: superar la primera jornada i romandre en el grup capdavanter. És a dir, estar entre els 64 classificats per a les eliminatòries definitives del dissabte.

En judo, Isabel Puche (menys de 63 kg) disputa el Grand Prix de judo d’Holanda. Hui i demà, l’esportista nascuda a Iecla però resident a la Comunitat Valenciana des de 2005, lluitarà per repetir l’èxit de fa quinze dies, quan va conquistar la medalla de bronze en la Copa d’Europa de Màlaga.

I finalitzem l’agenda del cap de setmana a Galícia. Concretament, a Santiago de Compostel·la, on este cap de setmana Pablo Pereira competeix en el Campionat d’Espanya sub 21 de karate, modalitat kumite. Una excel·lent oportunitat perquè l’esportista de Riba-Roja revalide el títol de l’any passat i que, de moment, és el major triomf de la seua carrera.