Agenda FER del cap de setmana (Del 6 al 8 d’octubre)

Les arts marcials es converteixen en els esports protagonistes del cap de setmana. Taekwondo, judo i esgrima són les modalitats que copen l’agenda de les pròximes jornades. La disciplina que aporta més activitat i més components de l’equip FER, un total de quatre, és el taekwondo. En les instal·lacions de Marina d’Or, a Orpesa, es celebra este dissabte l´Open de la Comunitat Valenciana, certamen en el qual competiran Lorena Cabel, Tamara Miquel de l’Encarnació, Palmira Tatay i Alba Palmer.

Lorena Cabel afrontarà este torneig com un dels seus últims assajos abans del Campionat d’Europa junior del mes que ve, la seua principal cita de l’any i en la qual intentarà millorar la cinquena plaça obtinguda en 2016. Els resultats obtinguts en els últims mesos (sobretot, tres medalles en sengles esdeveniments internacionals) li concedeixen moltes esperances. Tamara Miquel, per la seua banda, tractará de recuperar la seua millor versió després de dues temporades d’alts i baixos. Tant Tamara com Lorena, encara que aquesta última encara és junior, competiran en categoria absoluta.

En el torneig junior veurem en acció a altres dues taekwondistas FER. Ambdues inicien el seu segon curs en la categoria i, per tant, reuneixen més experiència. Són Alba Palmer i Palmira Tatay, els qui en 2016 han patit el salt des de la divisió cadet.

Pel que fa al judo, també el dissabte, assistirem al debut de Laura Torregrosa en menys de 44 kg. La jove esportista valenciana, que fins ara competia en menys de 40 kg, s’endinsa en el seu tercer i últim any com a cadet. La cita és a Vigo, a la Supercopa d’Espanya de la categoria.

Ja fora de les nostres fronteres, Manu Bargues disputarà la Copa del Món absoluta B de Ginebra, hui i demà. Un certamen que mesurarà l’evolució del tirador valencià a nivell internacional. Serà la seua primera cita del curs 2017/18.