Agenda dels esportistes FER (7-9 d’octubre)

Després d’arribar fins als quarts de final en els Jocs Olímpics de Rio, i a l’espera del Campionat d’Europa del proper mes de desembre a Suècia, la selecció espanyola d’handbol femení reapareix este cap de setmana amb la disputa de dos partits amistosos (divendres i diumenge) enfront d’Alemanya en territori germànic. En el combinat nacional, figura l’esportista FER Lara González. Per contra, Silvia Navarro és baixa d’última hora per una lesió muscular patida dimecres passat.

Doble cita amb el món del tennis. D’una banda, Sara Sorribes es troba a Linz, Àustria, per a disputar la fase prèvia d’un nou torneig del circuit professional de la WTA. Ha de guanyar els dos partits del cap de setmana per tal d’accedir al quadre final. Esta és la mateixa obligació que té Bernabé Zapata; en este cas, per a arribar al quadre final del Challenger de Casablanca, Marroc. Un torneig Challenger és el esglaó previ als tornejos del circuit professional masculí de l’ATP.

Les aigües de Màlaga acullen durant tot el cap de setmana la quarta i última prova del Circuit Iberdrola de vela paralímpica, modalitat 2.4mR, en la qual competeix l’alacantí Rafa Andarias. Després de tres proves, el regatista de Xàbia ocupa la segona plaça en la classificació general.

Finalment, el triatleta Roberto Sánchez Mantecón conclou este dissabte la seua temporada amb la disputa a Almeria del Gran Premi Cofidis de triatló, distància esprint.