Agenda dels esportistes FER (Del 16 al 18 de juny)

Puja la temperatura en el calendari de competicions. Els esportistes FER superen l’equador de juny amb la vista posada en les grans cites de la temporada. Este cap de setmana ja tenim algunes.

16 de juny. És la data assenyalada en roig per Manu Bargues i la selecció espanyola d’espasa. El tirador valencià és un dels quatre integrants del combinat nacional que este divendres disputarà el Campionat d’Europa absolut d’esgrima a Geòrgia. L’equip espanyol arriba a Tiflis després de proclamar-se campió en l’Europeu sub-23.
A la prova individual (celebrada este dimarts), Bargues ha sigut el millor dels espanyols en lliça. Després de superar la primera ronda i la següent eliminatòria, va caure en el tauló de 32 per un ajustat 13-14. Al final, lloc 21 (de 150 esgrimistes) i totes les esperances dipositades en el concurs per equips.
El diumenge arranca la competició per a Alba Sánchez. La haltera d´Alzira té com a gran objectiu Tòquio 2020. Precisament, el lloc on mesurarà les seues forces en el Campionat del Món júnior. La seua intenció és millorar la vuitena posició signada l’any passat en la seua categoria (menys de 58 kg.).
El dissabte, moment per a Javier Lluch. El triatleta valencià serà un dels tres espanyols en el Campionat d’Europa júnior. Lluch, a més, defensa el títol conquistat en 2016 a Lisboa. Abans de la prova no es fixa un lloc, tampoc sostre: “M’agradaria pujar al podi”, assegura l’esportista FER abans de la cita d’Àustria.
També en terres austríaques es presenta José Vicente Arzo. El paratriatleta castellonenc acudeix al Campionat d’Europa absolut com a únic representant espanyol en la seua categoria. L’any passat va ser sisè.
Ja en el nostre país, l’esdeveniment esportiu més destacat en l’agenda FER ens condueix fins a La Rioja. Allí, este diumenge, es celebra la vuitena prova de la Copa d’Espanya de ciclisme. La penúltima oportunitat perquè Sandra Alonso i Isabel Ferreres escalen posicions en la general sub 23 i, sobretot, per a veure les seues prestacions abans del Campionat d’Espanya de ruta (del 23 al 25 de juny a Soria).
A tots, molta sort. Tanta com a la selecció espanyola d’handbol femenina, que esta setmana ha segellat el seu passaport per al Campionat del Món d’Alemanya (de l’1 al 17 de desembre) amb la participació de dos esportistes FER: Silvia Navarro i Lara González. Enhorabona ‘Guerreres’!