Alejandra Quereda: “Va a ser una copa amb molt de nivell. Però el nostre objectiu és lluitar per les medalles”

Alejandra Quereda i Elena López disputen este cap de setmana la Copa del Món a Mink junt al conjunt nacional de gimnàstica rítmica amb un clar objectiu: lluitar per les medalles. 

Pregunta: Amb quin objectiu viatjeu a esta edició de la Copa del Món?

Resposta: Va a ser una copa amb molt de nivell i molt important, ja que estem a dues setmanes del Campionat d’Europa i tots esl païssos la van a utilitzar com una posada a punt. 

P: A esta copa estaran els conjunts que en principi són sempre favorits i amb els quals heu de lluitar per accedir al podi?

R: Sí, estaran tots a excepció d’Itàlia. Però cada volta ens sorprenen més les puntuacions d’alguns conjunts que han pujat de nivell i pot donar-se la situació en què hi hagen fins a 10 equips lluitant per les medalles. Però ens vindrà bé medir-nos amb els nostres rivals i ultimar detalls de cara a l’Europeu. 

P: A Portugal vau sorprendre amb un gran exercici mixt. Supose que ara esta Copa del Món serà una prova de foc per a vore realment on esteu respecte a les vostres rivals. 

R: Sí, és la prova de foc per a vore en quines posicions estem sempre i al mateix temps una oportunitat per a donar el millor i fer els nostres exercicis sense errades. 

P: A més, és una oportunitat per a mesurar l’opinió dels jutges respecte al vostre exercici mixt. A Portugal va a agradar molt. Tanmateix ací estaran tots els equips favorits a excepció d’Itàlia. 

R: Sí, el mixt és innovador però té molt de risc. La coreografia té molt de dinamisme, està tot enllaçat i no parem en cap moment.