Alejandra Quereda i Elena López, preparades per a fer una cosa molt gran al 2016

L’any 2015 que està a punt de finalitzar ha suposat la consagració i el reconeixement del conjunt nacional de gimnàstica rítmica, amb la presència destacada de Alejandra Quereda i Elena López. Prova d’açò, és el bronze en la classificació general del Campionat del Món en Stuttgart i la campanya de nadal de Freixenet, de la qual són protagonistes.

Per això, l’últim capítol de l’any de FER-Crec en tu, no podia comptar amb altres protagonistes que no foren les gimnastes FER i la seua entrenadora, Sara Bayón. Una entrevista molt especial i diferent que mostra el seu costat més humà.

Darrere del caràcter perfeccionista i líder de Alejandra Quereda o de la tenacitat d’Elena López, malgrat les dures lesions a les que s’ha tingut que enfrontar com renoneix la seua entrenadora, estes gimnastes treballen dur cada dia per grans somnis.

Alguns d’ells, ja els han abastat com la medalla d’or en maces al Campionat del Món de 2013. Un èxit que fins ara qualifiquen com el millor moment que han viscut des de que són integrants del conjunt nacional. De fet, encara s’emocionen al recordar-lo.

Però ha hagut altres, com el títol de Campiones del Món en maces a Izmir en 2014, la medalla de bronze a l’Europeu de Bakú en 2014, el quart lloc als Jocs olímpics de Londres 2012 o el més recent, eixe podi de bronze en la General del Campionat del Món a Stuttgart, escenari on també aconseguiren el bitllet olímpic per a Rio 2016.

Estos són tan sols uns exemples dels grans èxits que formen part d’un espectacular palmarés que està forjat a base d’esforç, constància i perseverança. Per això, sobren els motius per a pensar que el 2016 pot ser un any brillant i màgic per a Alejandra Quereda i Elena López. Així ho desitjen elles.

“Volem lluitar per fer algo gran en Rio. Som conscients que estem més preparades que a Londres 2012 per aconseguir-ho. I això és el que demanem al 2016. Esperem tindre un bon any, en el que desitjem recollir tot el treball i sacrifici dels últims anys. Però sobretot, esperem disfrutar i viure al màxim cada moment perquè va a ser un any especial”, conclou la capitana de la selecció espany