Alejandra Quereda y Elena López, primeres esportistes FER olímpiques en Rio 2016

El Projecte FER estarà a Rio. Quan resten 9 mesos per als Jocs Olímpics de Rio 2016, les gimnastes Alejandra Quereda i Elena López han certificat el seu bitllet olímpic després de la tercera posició que han aconseguit hui en la General del Campionat del Món que s’està celebrant a la ciutat alemanya de Stuttgart. Un podi que feia molts anys que la gimnàstica rítmica española no aconseguia.

Amb esta medalla de bronze Elena López i Alejandra Quereda es converteixen en les primeres esportistes FER en confirmar la seua presència a Rio 2016 el pròxim estiu. Un bitllet olímpic més que mereixcut, ja que l’actuació del conjunt nacional ha sigut brillant. L’objectiu era fer uns exercicis perfectes, sense errades i ho han aconseguit. Tant a l’exercici mixt com al de cintes han competit a un gran nivell.

I açò ha sigut premiat amb una puntuació de 17,450 en cadascun dels exercicis que lis ha permet guanyar la medalla de bronze i classificar-se per a les finals de demà, on lluitaran per les medalles junt a Russia i Bulgaria que han abastat l’or i la plata en la General del Campionat del Món.