Altre puzle perfecte per al Projecte FER

Sense arribar al fulgor o a la lluentor d’altres dissabtes o diumenges, el recent cap de setmana ha tornat a reportar una fèrtil collita per al Projecte FER. La consecució d’èxits més modestos ha dibuixat altre bonic puzle de medalles i triomfs procedents, com és habitual, de diverses modalitats esportives.

Una gira excel.lent. Éste és el balanç que ha deparat el viatge de Raúl Martínez a Egipte. El taekwondista ilicità s’ha adjudicat els dos Oberts disputats en l’última setmana. Va guanyar l’Open d’Alejandría el 21 de febrer i va tornar a imposar-se en l’Obert de Luxor este passat dissabte.
Acumulació de moral i injecció de confiança per a un Raúl que, a este ritme, no vorà tan llunyana la presència en els JJOO de Rio de Janeiro. En dos setmanas, nova revàlida en altre Open, en este cas a Holanda. I en maig, la gran cita del any: el Campionat del Món en Rússia.

Mentrestant, dos joves esportistes FER han triomfat en sengles competicions sobre l’aigua desentotllades en la ciutat de Cádis. D’una banda, Susana Alejandra Tachón va proclamar-se campiona en els 200m esquena, la seua prova fetixe, en el Campionat d’Espanya junior de natació d’hivern en piscina de 50m. D’altra, la regatista Eva Gil Tatay va competir amb nota alta en el Campionat nacional de vela. La valenciana, que s’estrenava en la modalitat olímpica de 470, concloia la competició en la tercera posició en la categoria junior, resultat que satisfà l’objectiu que s’havia fixat abans del certamen.

I una nova alegria va arribar procedent des del ciclisme en pista adaptat. Un valor seguro i quasi infalible com Maurice Eckhard va aconseguir un brillant doblet d’or en el Campionat d’Espanya de ciclisme en pista adaptat, competició que s’ha disputatt en la ciutat madrilenya de Galapagar. El ciclista FER va proclamar-se campió en las modalitats de persecució  1 kilòmetre, i va demostrar estar en plentitud a falta d’apenes un mes per a la celebració del Campionat del Món a Holanda.

A més, l’atleta de Castelló Adrià Sobrino va aconseguir la mínima per al Campionat d’Europa del proper mes de juliol a Suècia amb una marca de 2,12 en slt d’alçada. D’altra banda, en la represa de la lliga femenina de hoquei herba, Lola Riera empatava a 0 en el partit que el seu equip, el Spv Complutense de Madrid, disputava en la pista donostiarra de la Real Societat. Per últim, el triatleta Jesús Gomar s’adjudicava el Duatló de Yecla.