Ana Pérez e Isabel Puche, a donar-ho tot a l’Europeu de judo a Tel Aviv

Ana Pérez i Isabel Puche comencen el compte enrere per a un dels seus grans objectius de la temporada: el Campionat d’Europa absolut de judo en Tel Aviv que es disputa la pròxima setmana. Les judokes han finalitzat fa uns dies una concentració a nivell nacional i les sensacions són molt positives.

“Estic entrenant molt bé, alterne els entrenaments en el meu club amb els dels centre de tecnificació d’Alacant i València. A més, he tingut la sort de participar en vàries concentracions, l’última fa uns dies a nivell nacional que ha servit com a preparació de l’Europeu”, explica Isabel Puche. Per la seua banda, Ana Pérez indica que està entrenant molt dur cada dia preparant la gran cita, una competició que li fa especial il.lusió ja que es tracta del seu primer Europeu absolut.

L’any passat Ana Pérez es va penjar el bronze a l’Europeu sub’23 a Montenegre i en el seu debut a un Europeu absolut la judoka espera fer un bon paper i poder aspirar al màxim. “Hi ha una gran diferència entre un Europeu sub23 i un absolut, espere donar el millor de mi i lluitar per pujar al podi”.

En canvi, Isabel Puche buscarà millorar la sèptima posició de L’Europeu de Kazán al 2016, que fins ara ha sigut el millor resultat. L’esportista FER es mostra il.lusionada i no descarta res. “Un competidor sempre aspira al màxim. Jo treballe cada dia per a abastar-ho. Ara mateix, em trobe en un gran moment. Arribe a este Europeu sense lesions greus i amb moltes ganes de competir a esta gran cita”.