Anna Sanchis, campiona autonòmica contrarellotge

Este cap de setmana ens deixa dos grans actuacions dels integrants del projecte FER. Ha sigut en ciclisme, a la localitat de Canals, on es va disputar el Campionat Autonòmic Contrarellotge. Allí, Anna Sanchis ha quedat en el primer lloc en la categoria de dones, demostrant que és la número u en el panorama nacional, després daconseguir fa poc més dun mes també el primer lloc en el Campionat dEspanya.

A un pas de fer el mateix es va quedar Óscar Hernández. El corredor de Xàtiva va fer el millor temps en arribar a la meta, però finalment es va haver de conformar amb la segona plaça. 

També en ciclisme, però en la modalitat de pista, Mar Manrique va disputar lEuropeu sub-23. Allí va aconseguir la novena plaça en esprint de 200 metres; desena en la prova de 500 metres i desena, també, en la de Keirin.

En altres esports, este cap de setmana ens deixa la meritòria actuació de Daniel Mazón en el Mundial dAtletisme júnior, que es va disputar a Ucraïna. Lalacantí es va quedar a un pas dentrar en la final dels 200 metres.

Daltra banda, hui arranca a Puebla, Mèxic, el Mundial de Taekwondo, on Raúl Martínez arriba amb lesperança i la il·lusió daconseguir una medalla en la competició de -74 quilos.