Anna Sanchis i el ciclisme femení, davant la seua última oportunitat per a estar en Rio

Ha arribat l’hora de la veritat. Este cap de setmana la selecció espanyola de ciclisme femení, amb la presència destacada d’Anna Sanchis, afronta les dos últimes carreres per a poder obtindre el bitllet olímpic. La Classique Morbihan i el Grand Prix de Plumelec, que es disputen demà i el dissabte sentenciaran si l’equip espanyol és olímpic a Rio.

La II Classique Morbihan es disputa entre Vannes i Plumelec sobre 102 kms. Mentre que la prova del dissabte, que compleix la seua sisena edició, es desenvolupa íntegrament en circuit sobre una distància total de 108 kms. Dos proves que a priori són favorables a les condicions de les ciclistes espanyoles i poden afavorir en la lluita d’aconseguir l’objectiu de finalitzar entre els 22 equips classificats que obtenen el passe a Rio.

Un objectiu del qual es troben a tan sols una plaça. Per això, Anna Sanchis es mostra motivada i il.lusionada amb la possibilitat de certificar la classificació olímpica en terres franceses. “Esperem no tindre cap problema en carrera i que tot isca bé. Estic convençuda que podem abastar-ho”, assegura la ciclista FER.

“Esperem no tindre cap problema en carrera i que tot isca bé. Estic convençuda que podem abastar-ho”,

Esta classificació olímpica per a Anna Sanchis significa molt. És conscient que està en joc el somni pel qual està treballant molt dur des de fa anys i no vol deixar-lo escapar. La ciclista de Xàtiva va ser olímpica a Pequín, uns Jocs que descriu com una de les millors experiències de la seua carrera esportiva, i per això reconeix que tornar a ser olímpica a Rio seria el màxim.

“Com a esportista seria increïble tornar a estar en uns Jocs i espera que cap caiguda o avaria m’ho impedisca”.