Cap de setmana carregat per als esportistes FER

Este cap de setmana està carregat de competicions per als esportistes FER. Els atletes de Atletisme Alacant, David Mozon i Fernando Ramos es preparen a fons per al Campionat d’Espanya absolut que es disputa a Sabadell. L’objectiu de David Mozon és ser finalista als 200 metres mentre que Fernando Ramos aspira a aconseguir una medalla.
 
Nerea García després del seu tercer lloc provincial afronta la 3ªcarrera ‘Universitat de València’ molt motivada i amb l’objectiu de fer un bon temps. El mateix objectiu espera aconseguir Mar Manrique qui corre la Challenger de la Comunitat Valenciana a Algemesí i espera poder acabar al podi.
 
El podi es un objectiu que també es marca Álvaro Campos a la categoria junior del duatló de Moncada, on estarà present aquest cap de setmana.
 
I el València Club Judo Terra i Mar també espera aconseguir punts importants a la Copa d’Espanya Senior, on estaran presents 14 judokes. Mentre que Julia Figueroa anirà al Gran Prix de Duseldorf a Alemanya amb l’equip nacional, on espera lluitar per una medalla.