Cap de setmana de ciclisme amb Maurice Eckhard, Óscar Hernández y Anna Sanchis

Disputen la Copa del Món, la Vuelta a Palencia y el Trophée d’Or Fèminin

Esta cap de setmana el projecte FER centra l’atenció en el món del ciclisme, ja que Anna Sanchis, Óscar Hernández i Maurice Eckhard afronten importants competicions en els pròxims dies.

La ciclista de Xàtiva disputa actualment el Trophée d’Or Feminin, una de les grans cites internacionals en el calendari del ciclisme femení, que comença dissabte i finalitzarà dimecres que ve. A més, dimecres passat va participar en la segona de les proves de la Copa d’Espanya, en la qual va acabar quarta, però va contribuir, juntament amb la resta de les companyes d’equip, a la victòria de Joanne Hogan, també del Bizkaia-Durango. Hogan va arribar a la meta amb 1′ 42″ d’avantatge sobre el grup de davant, en el qual va arribar Anna Sanchis.

Óscar Hernández comença hui a rodar per les carreteres de Palencia, en una de los voltes més importants per a ciclistes sub-23. Desde hui fins al dilluns, el valencià lluitarà per un lloc entre les grans promeses del ciclisme.

Per la seua banda, Maurice Eckhard disputa des de hui la Copa del Món de Ciclisme Adaptat. El valencià es troba a Canadà, on entre divendres i diumenge lluitarà pel primer lloc en les proves de contrarellotge i ruta. A més, el dijous dia 29, també a Canadà, arranca el Mundial, prova en la qual Maurice té moltes esperances.

A més dels ciclistes, el cap de setmana competix també Álvaro Campos, triatleta integrant del projecte FER. L’atleta disputa el dissabte un triatló cross en Villena i, el diumenge, el Triatló de la Lliga de Clubs de Borriana.