César Sempere: “Ser reFERent és un privilegi, però també una responsabilitat”

Després d’abastar la glòria al ser olímpic a Rio 2016, el reconegut jugador de rugbi César Sempere, inicia una nova etapa en la seua carrera, en la qual continuarà lligat a l’esport de la seua vida. Al Projecte FER exercirà el càrrec de reFERent, la nova categoria que s’ha creat enguany, i a més seguirà gaudint de la seua passió com a gerent del club valencià Tatami.

Com afronta César Sempere esta nova etapa com a reFERent del Projecte FER?

És emocionant que haja sigut elegit com reFERent, però també porta molta responsabilitat. Ser reFERent és tant dins com fora del camp.

Què suposa per als esportistes valencians la creació d’esta nova categoria i que hagen contat amb tu en el seu primer any?

És un autèntic privilegi saber que conten amb mi inclús sense estar actiu. Açò diu molt de la Fundació Trinitat Alfonso, ja que no sols aposta per nosaltres en l’abans sinó també ho fan després.

Com reFERent eres un exemple per als esportistes FER, quin consell li donaries als que esten en un nou cicle olímpic i tenen el somni d’estar a Tòquio 2020?

Treball, Treball i Treball, tot la resta vindrà i sempre podreu contar amb el suport del Projecte FER.

Què ha aportat el Projecte FER a l’esport valencià?

La Fundació Trinitat Alfonso, mitjançant el Projecte FER, ha fet una aposta per joies per llimar i ha aconseguit resultats. Els 30 FER a Río 2016 així ho reflecteixen. Estic convençut que el repte de 50 esportistes FER a Tòquio 2020 es queda curt veient la nova generació.

Des de la teua experiència com a jugador i gestor d’un club, com veus el present i futur del rugbi valencià?

El present està en constant moviment a causa del seu creiximent. I per al futur hem de cooperar i crear una sinergia de treball entre tots els clubs per a aconseguir els grans resultats.