Los deportistas FER inauguran con una exhibición llena de valores el Congreso Lo Que De Verdad Importa

Un any més la Fundació Trinidad Alfonso, amb el Projecte FER, ha col.laborat amb el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’. En esta edició s’ha volgut fer un homenatge als esportistes olímpics i paralímpics que s’han esforçat i competit en els Jocs de Rio 2016.

En l’exhibició que ha inaugurat el Congrés ‘El Que De Veritat Importa’ s’han vist representats alguns esports olímpics mostraven diferents valors com el rugbi 7 amb, César Sempere, Javier Carrión i Matías Tudela, que han escenificat el valor de la confiança, el judo que amb la participació de Mónica Merenciano, Sugoi Uriarte i Julia Figueroa, han exhibit el companyerisme, un valor molt important en el seu esport.

Per la seua banda, els esportistes paralímpics Kim López, Héctor Cabrera i Maurice Eckhard han representat la superació amb una xicoteta exhibició. Darrere d’ells, han eixit a l’escenari Alejandra Quereda i Elena López, les dos gimnastes han volgut mostrar a tots els assistents el valor de la disciplina, clau en la gimnàstica rítmica, i el de la perseverança que està present en els seus entrenaments cada dia.

De fet, tots han pogut veure en directe este valor en observar la caiguda de les maces durant l’exercici. Esta caiguda representava la perseverança i no rendir-se fins que ix perfecte. Per tant, com s’ha mostrat al final de l’exhibició, en l’esport el que de veritat importa no és penjar-se una medalla, sinó esforçar-se per aconseguir-la.