Daniel Ros, primera medalla del Projecte FER en els Jocs Europeus de Bakú

El Projecte FER està d’enhorabona. Daniel Ros, un dels seus representants enn els primers Jocs Europeus que se celebren a Bakú, ha aconseguit la medalla de bronce en la competició de taekwondo. Amb este èxit, l’esportista de Catral posa la cirereta a la seua jove, però ja intensa, trajectòria esportiva després de les cinquenes posicions en l’Europeu de Azerbaiyán de 2014 i en el Mundial de Russia celebrat fa apenes un mes.

Daniel Ros, de 21 anys, va començar la competició a primera hora del matí amb derrota davant Vladimir Larin, el mateix rival que fa poques setmanes el va privar de les medalles en el Campionat del Món. Ironies del destí, el taekwondista rus va pasar en unes hores d’ogre a salvador de Daniel. Larin arribava a la final del torneig i permetia que els rivals als que havia derrotat en les rondes prèvies acudiren a la repeixca per a competir pel bronze.

I el taekwondista FER no va desaprofitar l’oportunitat. En el primer combat de la repeixca superava per 9 a 3 el romanés Roseanu, i en el duel definitiu per la medalla guanyava l’eslové Trajkovic per 15 a 3. Daniel Ros concedix, així, el primer metall al Projecte FER en els Jocs Europeus de Bakú després que Tamara Gómez (cinquena en triatló) i Néstor Abad (sisé en gimnàstica) protagonitzaren actuacions molt meritòries. La següent opció de medalla per a la delegació FER en estos Jocs Europeus es presenta este diumenge de la ma d’Elena López i Alejandra Quereda, que disputaran la final de l’exercici de 5 cintes amb la selección espanyola de gimnàstica rítmica.