David Levecq, una vida ligada a la natación y a la superación constante

Gaudir amb el que fas i no perdre la passió. Estes són les dos regles d’or que David Levecq porta aplicant cada dia des que va començar a competir als 10 anys en el món de la natació. Unes claus que li han permés convertir-se en un esportista d’elit i viure en primera persona diverses vegades el somni de participar en uns Jocs Paralímpics, l’última a Rio 2016.

Però fins a arribar a Río i obtenir el reconeixement internacional del qual disposa hui en dia, l’esportista FER ha hagut d’invertir moltes hores d’entrenaments dins i fora de la piscina. I a més, va haver d’abandonar durant 6 anys la seua terra, família i amics per anar-se’en al CAR de San Cugat.

Al CAR, David Levecq va créixer com a esportista al costat dels millors nadadors espanyols com Mireia Belmonte. Però després de 6 anys va decidir posar punt final a eixa etapa i tornar a València per a finalitzar la seua carrera esportiva.

Eixa decisió la va prendre abans dels Jocs Paralímpics de Rio i ara es troba en plena temporada amb el Mundial de Mèxic com gran objectiu marcat per a enguany.

“No vull començar este 2017 amb Tokio 2020 com a objectiu. No tinc clar que vaja a estar. Sé que encara puc donar molt de mi i vull gaudir pas a pas d’esta temporada i després ja veurem. Respecte al Mundial, per a mi seria un èxit poder nadar la final dels 100m papallona”, sentencia David Levecq.