Isabel Ferreres: “Esta convocatòria per a Bielorrúsia ha sigut una sorpresa”

Isabel Ferreres (La Vall d’uixó, 8/10/1998) va començar en el món del ciclisme amb tan sols 10 anys. El seu oncle va ser ciclista i els seus pares i cosins eren molt aficionats a la bicicleta, pel que era normal que acabara lligada a les dos rodes. I així ha sigut. L’esportista FER porta quasi una dècada entrenant per a ser cada dia millor ciclista i ara als seus 19 anys li ha arribat l’oportunitat, ja que ha sigut convocada per a disputar este cap de setmana la Copa del Món asboluta de ciclisme en pista a Bielorrússia.

Com vas rebre la notícia de la teua convocatòria per a disputar la Copa del Món de Bielorrúsia?

Em va cridar el seleccionador i em va dir que volia contar a mi per a este campionat i va ser tota una sorpresa. No m’esperava en absolut esta convocatòria .

Que suposa per a la teua carrera esportiva esta cridà de la selecció absoluta?

És tot un impuls i un indicatiu que si segueix treballant o millorant puc estar ahí. L’objectiu és fer-ho bé i anar fent-me un lloc a poc a poc a la selecció nacional.

Com afrontes esta Copa del Món?

Amb moltes ganes i amb la mentalitat d’aprendre i millorar.

En este últim any has passat de proves de velocitat a fons. Quina valoració fas de la teua progressió i quins objectius et marques per a 2018?

La valoració és molt positiva perquè sempre he sigut velocista i l’adaptació al fons ha sigut molt rápida i estic molt feliç amb els resultats. Per a 2018 l’objectiu és fer un bon paper a l’Europeu sub’23 de pista.