Dia clau per a les guerreres FER i torn per a les saltadores de llargada

Arriba el moment de la veritat. La selecció espanyola d’handbol femení, amb les esportistes FER Silvia Navarro i Lara González com dos dels seus integrants, afronta els quarts de final de Rio 2016. És el partit clau en tota gran competició internacional. És la frontera que delimita el somni de la frustració. La victòria permet lluitar per les medalles; la derrota constitueix una mena d’anonimat. L’enfrontament, a més, presenta un cert aire de revenja. Fa mig any, França, el rival d’esta vesprada a partir de les 18:30h, va eliminar les guerreres en els vuitens de final del Campionat del Món. Un triomf del combinat nacional possibilitaria, almenys, aspirar a repetir el bronze aconseguit en els Jocs de Londres 2012 .

montaner

Una altra de les grans cites de les pròximes hores és la qualificació del salt de llargada femenina, prova prevista a les dos de la matinada i en la qual intervindran les atletes FER Concha Montaner i Mar Jover. Per a accedir a la final, cal arribar als 6,75m o bé aconseguir una de les 12 millors marques de les 38 competidores. Mentrestant, Alejandra Quereda i Elena López, dos de les cinc integrants del conjunt espanyol de gimnàstica rítmica, ja es troben a Rio de Janeiro per competir durant el cap de setmana.

Per últim, Lola Riera, component de la selecció espanyola d’hoquei herba, es va acomiadar ahir dels Jocs de Rio 2016 amb la derrota davant Gran Bretanya per 3 gols a 1. Les redsticks apenes van tindre opcions davant un dels combinats més poderosos de la competició i ferm aspirant a medalla. El combinat nacional d’hoquei finalitza la seva participació a Rio amb un aprovat alt, el derivat de la seua classificació per als quarts de final en un torneig extremadament exigent .