El compromís de José Antonio Marí, la clau de l’ èxit per aconseguir el seu gran somni d’estar en Rio 2016

 

El talent és el millor mitjà que té un esportista per a complir els seus objectius. Però a voltes el talent no és suficient. Si éste no va acompanyat de treball i de compromís acaba fallant. D’açò últim  el nadador paralímpic del Projecte FER, José Antonio Marí, sap molt.

De fet, com revela el seu entrenador en l’últim capítol ‘d’Entrevistes FER-Crec en tu’ ,esta és una de les principals virtuts que té com a esportista i que va fer que creguera en ell. Apart d’un talent innat per a la natació com va demostrar des de xicotet també té un gran compromís de treball i de sacrifici quan lluita per un somni.

Un somni que va començar fa quatre anys i que té com a culminació aconseguir el bitllet olímpic per a Rio 2016. La lluita no ha sigut gens fàcil, ja que ha hagut moments dolços i amargs com l’últim Campionat del Món, on un accident domèstic va fer que no poguera competir. Però, com diu l’esportista FER, “les derrotes et fan més fort”.

I a eixe lema s’agarra amb força per a sobreposar-se després d’una caiguda i seguir lluitant pel seu somni d’estar a Rio 2016, els quals serien els seus quarts Jocs Paralímpics després de les seues anteriors participacions a Atenes. Pequín i Londres. Amb la seu presència a Rio tancaria el seu cicle olímpic. D’açò és conscient José Antonio Marí.

Per això, una vegada amb el bitllet olímpic en la mà, vol centrar-se en la preparació a fons, ja que el seu objectiu es acomiadar-se dels que possiblement siguen els seus últims Jocs Paralímpics. I vol fer un gran paper del qual puga sentir-se orgullós i satisfet. Sens dubte, la millor victòria que pot aconseguir un esportista més enllà del resultat final.