El Projecte FER apropa el seu programa educatiu ‘FER PLAY’ als hospitals de la Comunitat Valenciana

Els esportistes FER Pablo Torrijos, Estefania Almela i Rafa Andarias transmetran la importància dels valors en l’esport als xiquets que están hospitalitzats durant estes feste

La Fundació Trinitat Alfonso, mitjançant el Projecte FER, vol apropar als xiquets valencians que es troben hospitalitzats este nadal la importància dels valors en l’esport.
 
Per això, traslladarà al Hospital Clínic Universitari de València, Hospital General Universitari de Castelló i Hospital Universitari San Joan d’Alacant el seu programa educatiu ‘FER PLAY’. Una iniciativa que compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i el Comité Olímpic Espanyol. Amb ells, la Fundació Trinitat Alfonso, i amb l’ajuda dels esportistes del Projecte FER, ha transmès els valors de l’esforç i la superació durant estos mesos a 24 col.legis i més de 2.000 xiquets de la Comunitat Valenciana.
 
Des de demà i fins dijous 18 de desembre, este programa es trasllada a les plantes infantils dels hospitals valencians mencionats anteriorment. Dimarts 16 Pablo Torrijos visitarà l’Hospital General Universitari de Castelló, dimecres 17 Estefania Almela farà el mateix al Hospital Clínic Universitari de València i dijous 18 Rafa Andarias a l’Hospital Universitari San Joan d’Alacant.
 
Els esportistes del Projecte FER contaràn als xiquets dels hospitals de Castelló, València i Alacant la seua experiència esportiva i els valors que han après durant la seua trajectòria. Posteriorment realitzaran una xicoteta exhibició relacionada amb la seua modalitat.
 
Per a  premiar l’esforç que fan tots estos xiquets i animar-los en la seua recuperació en estes dates tan especials, la visita dels esportistes finalitzarà amb l’entrega de diferents joguets als xiquets i xiquetes hospitalitzats.
 
Esta activitat continua la línia d’altres accions solidàries que ja han posat en marxa la Fundació Trinidad Alfonso i el Projecte FER, com ara la visita que es va realitzar l’any passat a la casa Ronad McDonald, on els esportistes FER es van convertir per un dia en els ‘Reis de l’Esforç’ i portaren la alegria a la casa repartint una gran quantitat de regals als més xicotets.