El Projecte FER, davant la seua estrena més especial

La huitena edició del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes) es presenta este dimarts en societat. La crisi sanitària generada per la covid-19 va propiciar la cancel·lació de l’estrena oficial del FER 2020, prevista per al 7 d’abril en L’Alqueria del Basket. No obstant això, la Fundació Trinidad Alfonso ha dissenyat una posada en escena alternativa. Serà una presentació virtual, adaptada a les actuals circumstàncies i en la qual intervendran molts protagonistes. Encara que separats per la distància física, tots contribuiran al fet que el FER 2020 arranque el dia en què estava previst.

Un dels al·licients d’esta estrena serà la participació d’alguns components de l’equip FER. Per exemple, de Raúl Martinez i de Lola Riera, dos dels esportistes que fa més anys que pertanyen al Projecte FER. Els dos van prometre que intervindrien en la presentació si aconseguien la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio. A més, també seran protagonistes Alejandro Blanco, president del Comité Olímpic Espanyol; Anabel Medina i David Albelda, dos dels grans símbols de l’esport valencià contemporani i, a més, en el seu moment, medallistes olímpics; o Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso. L’acte, que inclourà diversos documents audiovisuals, conclourà amb un missatge d’ànim i il·lusió de Juan Roig, President i únic mecenes de la Fundació, entitat impulsora del Projecte FER, iniciativa que concedix suport econòmic i visibilitat a esportistes i entrenadors de la Comunitat Valenciana.

Esta presentació virtual del FER 2020 s’iniciarà a les 11 del matí, la mateixa hora en la qual haguera començat l’acte inicialment previst en L’Alqueria del Basket. Es podrà seguir a través del canal de youtube del Projecte FER. Dos dels seus fils conductors seran els missatges que la Fundació Trinidad Alfonso està difonent des que va arrancar esta situació d’emergència: #AçòNOhadePARAR perquè #AçòPassarà. A més, durant esta posada en escena tan especial de l’equip FER 2020, es coneixerà el nombre exacte de components, tant d’esportistes com d’entrenadors.