El Projecte FER ha rebut quasi 200 candidatures per a la l’edició de 2014

La Comissió Tècnica Avaluadora designarà abans del 28 de febrer els esportistes que formaran part de la segona edició.

València, 10 de gener de 2014.-El passat dia 31 de desembre va concloure el termini per a la presentació de candidatures per a la segona edició del Projecte FER (Foment Esportistes amb Reptes). Després de poc més de tres mesos de recepció de sol·licituds, el Projecte FER 2014, promogut per la Fundació Trinidad Alfonso, que presidix Juan Roig, ha superat les expectatives previstes i ha rebut un total de 196 candidatures.
 
Als aspirants els esperen ara tres fases. En la primera fase es verifica que la candidatura presentada complix els criteris establits en les bases del projecte per a entrar en algun dels tres grups: Elit (dotat amb 12.000 euros), En Potència (dotat amb 6.000 euros) o Viver (900 euros). La segona fase, que es va iniciar ja amb alguns esportistes a mitjan desembre, consistix en una entrevista personal per a comprovar mèrits i demanar la informació i documentació addicional si és necessari. L’últim pas el farà la Comissió Tècnica Avaluadora, que estudiarà aquelles sol·licituds que han passat els dos primers filtres i establirà el definitiu equip FER 2014.
 
La figura de la Comissió Tècnica Avaluadora és una de les novetats d’esta segona edició del Projecte FER, i està constituïda per la directora de la Unitat d’Investigació de Psicologia de l’Esport de la Universitat de València, Mª Isabel Balaguer Solá, el director general d’Esports del Comité Olímpic Espanyol, Ricardo Leiva, el periodista Alfonso Gil, l’exatleta José Antonio Redolat i el director esportiu del Projecte FER, Iván Colmenarejo.
 
La Comissió Tècnica Avaluadora té fins al 28 de febrer per a reunir-se, estudiar les candidatures que van passar els primers talls i fer públics els noms dels esportistes que formaran part del Projecte FER 2014.
 
FER (Foment Esportistes amb Reptes)
 
Projecte FER és un projecte impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso, presidida per Juan Roig, que té l’objectiu de recompensar l’esforç d’esportistes valencians i ajudar-los a aconseguir el nombre més gran d’èxits en competicions tant nacionals com internacionals.