El Projecte FER rep 172 candidatures per a l’edició de 2015

El Projecte FER rep 172 candidatures per a l’edició de 2015
 
·      La previsió és superar la xifra de 74 esportistes que han integrat l’edició de 2014.

La tercera edició del Projecte FER ja està en la rampa de llançament. Després de dos mesos de recepció de sol.licituds (del 15 d’octubre al 15 de desembre), la Fundació Trinidad Alfonso, entitat presidida per Juan Roig i impulsora del projecte, ha rebut un total de 172 candidatures corresponents a altres tants esportistes aspirants a formar part del FER (Foment Esportistes amb Reptes) en 2015.

El procés de selecció es composa de tres fases. La primera, ja quasi finalitzada, consistix en comprovar que el sol.licitant ha presentat tota la documentació exigida i complix els requisits establits en les bases de la convocatòria per tal d’accedir a alguna de les tres categories del projecte: Elit (l’ajuda de la qual ascendix a 15.000 euros per beca) En Potència (dotat amb 7.500 euros por beca) i Viver (1.200 euros por beca).

Posteriorment (etapa ja en marxa) te lloc una entrevista personal per a conèixer millor els candidats i per a, si calguera, recollir algun tipus d’informació adicional. Per últim, la Comissió Tècnica Avaluadora estudiarà les sol.licituds que hagen superat els dos primers talls i decidirà els components de l’equip FER 2015. La previsió es superar la xifra de 74 esportistes que han integrat el projecte FER en l’edició de 2014.

La figura de la Comissió Tècnica Avaluadora va ser una de les novetats de la passada edició del Projecte FER. Enguany estarà constituïda per la Directora de la Unitat d’Investigació de Psicologia de l’Esport de la Universitat de València, Mª Isabel Balaguer Solà, el director general d’Esports del Comité Olímpic Espanyol, Ricardo Leiva, el tècnic d’esports del Comité Paralímpic Espanyol, Miguel Rodríguez, el periodista Alfonso Gil, l’ex atleta José Antonio Redolat, l’ex jugador de bàsquet i actual responsable de la divisió de Màrqueting del Valencia Basket, Víctor Luengo, i el director esportiu del projecte FER, Iván Colmenarejo.

La Comissió Tècnica Avaluadora té fins el 28 de febrer per a reunir-se, estudiar les candidatures que van passar els primers talls i fer públics els noms dels esportistes que formaran part del Projecte FER 2015.