El Projecte FER 2016 rep un total de 193 sol.licituds

La quarta edició del Projecte FER comença a prendre forma. Este dimarts, 15 de desembre, finalitzava el termini de recepció de sol.licituts, obert des del passat 15 d’octubre. Durant estos dos mesos, la Fundación Trinidad Alfonso, entitat presidida per Juan Roig i impulsora del programa, ha rebut un total de 193 candidatures corresponents a altres tants aspirants a formar part de l’equip FER (Foment d’Esportistes amb Reptes) durant l’any 2016, un any molt especial a causa de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro.

El procés de selecció es composa de tres fases. La primera, ja quasi finalitzada, consistix en comprovar que el sol.licitant ha presentat tota la documentació exigida i complix els requisits establits en les bases de la convocatòria per tal d’accedir a alguna de les tres categories del projecte: Elit (l’ajuda de la qual ascendix a 15.000 euros per beca), En Potència (dotat amb 7.500 euros per beca) i Vivero (1200 euros per beca).

Posteriorment (etapa ja en marxa), té lloc una entrevista personal per a conéixer millor els candidats i per a, si calguera, recabar algun tipus d’informació adicional. Per últim, la Comissió Tècnica Evaluadora estarà constituïda per la Directora de la Unitat d’Investigació de Psicologia de l’Esport de la Universitat de València, Mª Isabel Balaguer Solá; el director general d’Esports del Comité Olímpic Espanyol, Ricardo Leiva; el tècnic d’esports del Comité Paralímpic Espanyol, Miguel Rodríguez; el periodista Alfonso Gil; l’ex atleta José Antonio Redolat; l’ex jugador de bàsquet i actual responsable de la divisió de Marketing del Valencia Basket, Víctor Luengo; i el director esportiu del Projecte FER, Iván Colmenarejo. Esta Comissió Tècnica Evaluadora farà públics abans del 29 de febrer els noms dels esportistes que formaran part del Projecte FER 2016.