El Projecte FER i Herois Olímpics porten la il.lusió i els valors esportius als xiquets de la residència San Juan Bautista

La Fundació Trinitat Alfonso, mitjançant el Projecte FER i el programa ‘Herois Olímpics, un dels projectes guanyadors de la I edició d’Emprén Esport’ promogut pel Comité Olímpic Espanyol i en col-laboració amb la Fundació Reis Mags De Veritat, ha volgut apropar als xiquets valencians més desfavorits un poc d’il.lusió en nadal i al mateix temps educar-los en la importància dels valors en l’esport.

Per això, la residència comarcal San Juan Bautista ha sigut testimoni d’un contacontes que ha contat amb dos narradors d’excepció, com són els esportistes del COE, l’esgrimista Javier García i la judoka Ana Carrascosa. Amb ells, els xiquets presents han aprés la història i els valors de l’olimpisme, així com els esportistes més destacats que han passat pels Jocs Olímpics.

Una iniciativa que per un dia, s’ha traslladat a esta xicoteta residència, però que per primera volta enguany ja han gaudit molts xiquets de València, Alacant i Castelló en les aules i ho seguiran fent fins el pròxim mes de maig. L’objectiu al finalitzar el curs és que este programa arribe a més de 3.000 xiquets de la Comunitat Valenciana.

Una volta finalitzat este conta-contes de ‘Hérois Olímpics’ els esportistes del Projecte FER Estefania Juan, Alba Sánchez, Lola Riera, César Sempere, David Levecq i Ariadna Edo junt als esportistes del COE i la Fundació Reis Mags De Veritat, que difon l’objectiu que en nadal cap xiquet es quede sense un regal, han fet entrega de diversos joguines als xiquets i xiquetes que pasaran estes festes al centre d’acollida San Juan Bautista. Posteriorment els esportistes han jugat amb els xiquets per així poder regalar-les un dia ple d’il.lusió i felicitat.