El vòlei platja tanca agost amb un doble èxit

El vòlei platja s’ha erigit en el gran protagonista del cap de setmana per al Projecte FER. I per partida doble, a més. Tot just deu dies després de la seua participació en els Jocs Olímpics de Rio, on va arribar fins als vuitens de final, Liliana Fernández reprenia la competició amb la presència en el prestigiós Grand Slam de Long Beach. El torneig californià ha resultat espectacular per a la jugadora alacantina, qui forma parella amb la madrilenya Elsa Baquerizo. Liliana ha abastat la medalla de plata, el seu millor resultat del curs 2016, per davant de la segona plaça aconseguida a l’Open de Sochi, Rússia, durant el passat mes de maig. L’esportista FER ha signat un certamen pràcticament impecable i només va cedir en la gran final davant unes rivals dels Estats Units.

paula soria

Liliana Fernández, que fins a la data ha afrontat 15 tornejos durant l’any, tancarà la seua frenètica temporada a mitjans de setembre, amb la disputa de la final dels Grand Slam a Toronto, Canadà. La segona gran alegria oferida pel vòlei platja durant el cap de setmana la va aportar Paula Soria, que ahir es proclamava campiona d’Espanya absoluta a Fuengirola, Màlaga . La parella formada per Paula i l’andalusa Ángela Lobato va ser la millor dels setze duos presents al certamen nacional. D’esta manera, l’alacantina conclou l’exercici 2016 amb bones sensacions.

Per contra, en ciclisme, Empar Félix va patir una avaria mecànica i no va poder finalitzar el Grand Prix de Plouay, una clàssica del circuit professional femení desenrotllada el passat dissabte a la Bretanya francesa. Finalment, la tennista Sara Sorribes es va quedar a les portes d’accedir al quadre final de l’US Open, quart i últim Grand Slam de l’ any. La castellonenca va caure derrotada en la tercera i última eliminatòria de la fase prèvia.