Elena Lloret només pensa en el Campionat d’Espanya

Després de no presentar-se a l’última carrera de l’Open de la Comunitat Valenciana per a preparar específicament el Campionat d’Espanya en la modalitat de Mountain Bike, Elena ja viatja a Panticosa, la localitat d’Osca que acull aquest any el certamen nacional de BTT, des del dia 18 fins al dia 20 d’este mes.
 
Quins objectius tens en ment?
 
És un campionat que “m’agafa” com a nova en aquesta modalitat, així que no sé quin nivell tenen la resta d’esportistes i no m’atreveix a marcar un objectiu concret, també perquè no em vull aclaparar. Es podria dir que vaig a provar y a mesurar-me donant el màxim però, sobretot, a gaudir.
 
En quant al teu estat físic i mental, com afrontes esta setmana de preparació? 
 
Físicament estic estupenda, tal com em vaig presentar al Autonòmic. He ficat més càrrega de treball durant les setmanes prèvies per a després anar més relaxada esta última i arribar descansada al Nacional. Mentalment estic motivada al màxim. M’agrada molt la modalitat de Mountain Bike i aquest certamen és un gran repte per a mi. 
 
Ens contes alguna cosa sobre propers campionats que voldries afrontar?
 
Després d’este campionat es podria dir que s’acaba el Mountain Bike i torne a centrar-me en campionats de Ciclocròs, sobretot de cara a octubre.