Elena Tejedor: “Ajornar els Jocs de Tòquio és la millor decisió possible”

El Comité Olímpic Internacional, davant la crisi sanitària originada per la COVID-19, ha emés un comunicat en el qual ha decidit ajornar els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2020. La data límit que s’ha marcat per a celebrar este esdeveniment és l’estiu de 2021.

La directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, ha assenyalat després de conéixer esta informació que des de la Fundació “creiem que s’ha pres la millor decisió possible donades les actuals circumstàncies. En estos moments, el més important és la salut de les persones i, en el cas concret dels esportistes, el millor era traure’ls de la situació d’incertesa que estaven patint. La cita olímpica és un esdeveniment d’una magnitud enorme per a un esportista. És, possiblement, la cita de la seua vida i amb el que ha estat somiant molts anys, per la qual cosa, afrontar este esdeveniment amb l’actual nivell d’estrés no és sa ni lògic. A més, estem d’acord amb el Comité Olímpic Internacional en el fet que s’han de celebrar, per la qual cosa coincidim que el millor és que es retarden a una nova data”.

S’ajorna el somni però no l’esforç. Els nostres esportistes arribaran més forts als Jocs de Tòquio

Elena Tejedor

Elena Tejedor es va referir al cas dels esportistes del Projecte FER: “Puc dir amb orgull que continuaven donant-ho tot, entrenant cada un a casa, adaptant-se a les circumstàncies com podien, però és evident que estes no són les millors maneres de preparar uns jocs olímpics. De fet, este mateix matí els havíem enviat una carta agraint-los l’esforç que véiem que estaven fent. Ara els animem que continuen treballant i entrenant-se a casa, que no desistisquen, perquè això no ha de parar. Sabem que esta situació és temporal i que això passarà. El que volem ara és que, quan passe, els nostres esportistes els agafe tan forts com siga possibleque sàpien que s’ajorna el somni però no l’esforç. Des de la Fundació Trinidad Alfonso els continuarem secundant per a esta nova convocatòria dels Jocs en la nova data de 2021”.

#EstoNoTieneQueParar

#EstoPasará