Els atletes FER acceleren el pas

Una volta concloses les festes nadalenques, i amb l’inici del nou any, la major part dels esportistes FER reprenen els seues entrenaments i acceleren el pas per tal d’afrontar les primeres competicions de 2015 en les millors condicions posibles. Durant este passat cap de setmana, el principal protagonisme ha sigut per a l’atletisme, que en breu ja ens oferirà campionats nacionals.

De tots els atletes FER que han participat en els diferents controls celebrats en la Comunitat Valenciana, les notes més altes han correspost a dos saltadors. En el test desenrotllat en València, l’atleta de Torrent Eugenio Teodoro va arribar en el triple salt fins els 13’68, una marca que li permetrà disputar el Campionat d’Espanya junior. Per la seua banda, en el control que va tindre lloc en Elx, l’alacantí Fernando Ramos també s’ha guanyat el billet per a participar, en en este cas, en la prova del salt de llargada del Campionat d’Espanya Promeses en pista coberta. La seua marca va ser de 7’10.

Altres altetes que van particpar en els esmentats controls van ser l’atleta adaptat Héctor Cabrera, Adrian Sobrino en alçada, Nuria Garcia Arcos i Ana Garijo en triple salt, Enrique González en els 400 llisos, Alejandro Kedar en llargada, Marcos Ruiz en 60 llisos o Conxa Montaner, qui dimecres complirà 34 anys. Després d’un 2014 ple de contratemps físics, la veterana saltadora de l’Eliana comença el nou any amb la il.lusió d’una principiant i amb l’objectiu de recuperar la seua millor versió. La primera oportunitat de demostrar-ho arribarà en la Copa del Rei i la Reina, dissabte dia 31 de gener en San Sebastià.

El cap de setmana també ens deixa la participación del paratriatleta de Gandia Modesto Pascual en el 10k Divina Pastora de València, així com diferents concentracions d’esportistes fora de les nostres fronteres: són els casos del remer Rubén Padilla o els triatletes Roberto Sánchez Mantecón i Jesús Gomar en Sierra Nevada, o del saltador de llargada castellonenc Pablo Torrijos, qui dissabte viatjava a Roma, on estarà fins el proper dia 17.