Els esportistes FER Álvaro Campos, Roberto Sánchez, Modesto Pascual i Ricardo Ten participaran al Triatló de València

La quinta edició del Triatló de València contarà amb la participació dels esportistes FER: Álvaro Campos, Roberto Sánchez, Modesto Pascual i Ricardo Ten. 

Els quatre concideixen en que serà una bonica experiència còrrer este triatló de València. “És la primera volta que vaig a participar i estic molt il.lusionat. He anat a vore’l anys anteriors i la veritat és que és molt bonic i per fi enguany vaig a participar”, assegura Roberto Sánchez.

El triatleta FER l’afronta amb moltes ganes i afirma que va a donar-ho tot per a poder lluitar per la victòria. A més, per a ell este triatló suposa una prova de cara al Campionat d’Espanya elit que disputa la pròxima setmana.

Mentre que per a Álvaro Campos és la primera competició després del descans d’un mes que ha tingut. Ha començat a entrenar esta setmana, però encara així va a donar-ho tot i espera realitzar un bon paper. El mateix admiteix Modesto Pascual. 

“És l’última prova abans del Campionat d’Espanya i m’ho vaig a prendre com un test per a provar-me i també per a gaudir d’este triatló a casa”. 

Per la seua banda, Ricardo Ten participarà per primera volta a un triatló i es mostra molt il.lusionat. “Tenia moltes ganes de participar a un triatló i quina millor forma que fer-ho a València. No he pogut prepara-ho molt, però ho afronte amb moltes ganes”. 

Més enllà dels resultats, tots esperen que esta nova edició siga un èxit i s’aprope molt de públic al circuit. “És un triatló molt bonic en un marc incomparable com el port i la zona on es disputava la F1. És una oportunitat per tal que la gent vinga i gaudisca d’un espectacle de triatló amb diverses modalitats, ja que participa gent professional com novicia”, conclou Roberto Sánchez.