Els membres de Projecte FER recolzen la candidatura de Madrid 2020

Els esportistes valencians asseguren que sería una oportunidad única per a mostrar al món els valores de la Cultura de l’Esforç

A dos dies de l’elecció de la pròxima seu olímpica, els esportistes del Projecte FER (Foment Esportistes amb Reptes) han donat el seu suport a la candidatura de Madrid 2020.
 
Tots s’han mostrat molt entusiasmats amb la candidatura de Madrid 2020 perquè ho veuen com una oportunitat per a seguir creixent en l’àmbit esportiu, però també per a mostrar al món els valors de la Cultura de l’Esforç. “Volem els Jocs perquè és el somni més gran que pot viure un país, però sobretot un esportista”, assegura David Casinos.
 
Si Madrid fóra designada seu olímpica València es convertiria en subseu dels Jocs, la qual cosa suposaria tot un aparador per a difondre valors com el coratge o l’esforç. Però també, com diu Ricardo Ten, seria tota “una font d’inspiració per als joves”.
 
Més enllà de la injecció d’il·lusió que donaria a tot el país i als esportistes, els integrants del Projecte FER estan convençuts que Madrid ha de ser la triada perquè, com explica la ciclista Anna Sanchis, “l’esport espanyol es mereix uns Jocs perquè hem demostrat ser els millors en molts esports”.